Bespaar dit jaar nog op je abonnement!

Als gevolg van kostenstijgingen en de verhoging op het lage btw-tarief van 6% naar 9% zullen (bus)abonnementen in 2019 rond 5,7% in prijs stijgen. Om deze prijsstijging vóór te zijn, kun je nog voor het einde van het jaar een abonnement voor 2019 kopen. Dus zorg dat je de stijging voor bent en kom nu in actie!*

Amstellijnen Vrij

Reis je vaak in het gebied Mijdrecht-Aalsmeer/Kudelstaart-Uithoorn-Amstelveen-Amsterdam? Dan is het voordeelabonnement Amstellijnen Vrij echt iets voor jou. Je reist dan 3 maanden lang onbeperkt met R-netlijnen 347, 348, 357 en 358 en spitslijn 242 door Amstelland Meerlanden. Ga bijvoorbeeld naar de ZuidAs VUmc, A’dam Zuid, de Museumbuurt, Leidseplein of de Jordaan. En dat in comfortabele bussen mét WiFi.


Reis je vijf dagen per week, naar school of werk? Dan kost dat met dit abonnement nog geen € 4,00 per dag. Maar natuurlijk is je abonnement ook in het weekend geldig. En kies je een keer een andere bus (tram of metro) dan reis je verder op saldo.

Amstelland Vrij

Wil je meer flexibiliteit en letterlijk alle kanten op in Amstelland-Meerlanden, dan is Amstelland Vrij jouw ideale abonnement. Reizen met alle Connexxion buslijnen (ook R-net en het Schiphol busnet) zonder zorgen over het opladen van je saldo. Of nu je vanuit Haarlem, Haarlemmermeer of Amsterdam Zuidoost reist, het kan allemaal. Kies voor een maandabonnement of ga direct voordelig over op een jaarabonnement. Dan betaal je maar 10 maanden en reis je meer dan 8 weken per jaar voor niets!

Voor een abonnement heb je altijd een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Heb je die niet? Klik hier.

* Het huidige 6% btw tarief is alleen nog van toepassing als het abonnement ingaat uiterlijk 31 december 2018.

Deel deze pagina