De leukste uitjes vlakbij

Icebar Xtracold

Kan jouw cocktail niet koud genoeg zijn? Ga dan eens naar Icebar Amsterdam. Daar worden de drankjes geserveerd bij een temperatuur van -5! Brrrrr. Maar het is ook een coole experience met een 3D-avontuur langs ijsbergen en afgronden. En koukleumen; wees gerust. Je krijgt thermokleding en handschoenen aan. Prrrrrrooost!

Cool Japan

Cool Japan brengt de wereldwijde fascinatie voor Japan in beeld: van Hello Kitty tot samoerai en van de herkenbare Japanse horror tot kawaii (‘cute’) fashion uit de straten van Tokio. Tropenmuseum laat met historische topstukken uit de wereldberoemde Japancollectie zien dat de iconen van nu in een lange traditie staan. De tentoonstelling is t/m 1 september 2019 te zien in het Tropenmuseum.

Colours of winter

Denk je bij de winter nog steeds aan wit en grauw? Dat kan vrolijker! Kom naar Colours of Winter en duik in de kleurigste kunst en mode die je ooit hebt gezien. Met bevroren bloemen in felle tinten, kosmische sculpturen, uitbundige mantels en sfeervolle foto’s. Te zien tot en met 7 april.

Nodig je vrienden en familie uit!