De leukste uitjes vlakbij

Winter Village

Winkelcentrum Stadshart in Amstelveen wordt ook dit jaar weer omgetoverd tot een winters dorp. Geniet tussen 7 december en 6 januari van de gezellige sfeer met allerlei kerstmarktchalets, een goeie kop warme chocolademelk en de ijsbaan! Bind de ijzers onder en ga los op de openlucht ijsbaan van maar liefst 450 m2. Elke dag tot 21.00 uur geopend!

Cool Japan

Cool Japan brengt de wereldwijde fascinatie voor Japan in beeld: van Hello Kitty tot samoerai en van de herkenbare Japanse horror tot kawaii (‘cute’) fashion uit de straten van Tokio. Tropenmuseum laat met historische topstukken uit de wereldberoemde Japancollectie zien dat de iconen van nu in een lange traditie staan. De tentoonstelling is t/m 1 september 2019 te zien in het Tropenmuseum.

Winterhortus

De Hortus is een van de oudste botanische tuinen van Europa. Een blikvanger van Amsterdam! Kom tussen 20 december en 6 januari naar de bijzondere ‘Hortus by Night’ avonden. Geniet van de sprookjesachtig verlichte tuin, sfeervolle kassen, rondleidingen en een winterterras met kampvuur en warme choco of glühwein.

Nodig je vrienden en familie uit!