Held van de kersttafel

De eerste kerstmuziek is al op de radio, kerstballen komen van zolder en de openhaard gaat weer aan. De feestdagen staan voor de deur! Ben jij verantwoordelijk voor een onvergetelijk kerstdiner dit jaar? Geen stress. Met deze kersttips zet je een feestelijk gerecht op een nog feestelijkere tafel en steel jij de show.

Het ultieme kerstdessert

Wil jij indruk maken op je gasten? Zonder stress op de dag zelf? Sluit het kerstdiner af met deze spetterende trifle! Klassieker wordt het niet. En omdat je het meeste de dag van tevoren al kunt maken, hoef je op de avond zelf alleen nog de glazen mooi op te maken. Easy!

Zo dek je de kersttafel

Het is kerst en over een paar uur staat de hele familie op de stoep. En de tafel moet nog worden gedekt! Hoe zat dat ook alweer? Geen paniek. Met deze tafelschikking weet jij precies hoe je het bestek nou moet neerleggen. Ga jij voor fancy of eenvoudig?

DIY-kerstversiering

Een goed gedekte tafel geeft al een feestelijk gevoel. Maar écht leuk en persoonlijk wordt het pas met home made decoratie! Organiseer een knutselmiddag en maak je eigen versiering. Ga los met lint en kerstballen voor sierlijke slingers. Maak voor elke gast een eigen naambordje en versier die met glitters. Knutsel een handgeschreven menukaart of schilder dennenappeltjes goud, zilver of wit. Gegarandeerd een middag knutselplezier voor jong en oud!


Ook leuk: koop doorzichtige plastic kerstballen, doe er wat druppels nagellak in en schudden maar!

Deel deze slimme tips met je vrienden